El och värme

Vår el-avdelning har mångårig kompetens och erfarenhet av att utföra högkvalitativa, energieffektiva och ekonomiska lösningar gällande tillfällig el.

Innan byggstart erbjuder vi på Stavdal dig kompletta tjänster avseende behovsanalys, projektering, dimensionering och anmälan till elleverantör. När projektet sen startar tar vi hand om etablering av den tillfälliga elanläggning i den takt du önskar. Vi arbetar alltid för att tillmötesgå dina behov och krav så att vi kan skapa den perfekta arbetsplatsen för just er.

När det gäller byggvärme så är rätt planerad och dimensionerad byggvärme en av förutsättningarna för att ditt projekt skall få en ekonomisk, miljövänlig och effektiv uppvärmning. Tillsammans med Stavdal planerar vi den lösning som passar bäst för just ditt projekt, utefter de premisser som finns på byggplatsen.

För mer information om våra produkter och tjänster kontakta ditt närmaste hyrcenter http://www.stavdal.se/kontakt/hyrcenter/

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.