Tillbaka

Göteborg   2019-09-09 /

Tobias Håkansson blir ny regionchef för distrikt Öresund

Integrantionen mellan Stavdal och Ramirent är i full gång och i förra veckan fick man klart att det blir Tobias Håkansson, föredetta distriktschef för Stavdal syd som blir ny regionchef för det gemensamma distriktet Öresund.

Tobias Håkansson började som uthyrare på Stavdal 2006 och har därefter haft olika roller inom bolaget. Sedan 2014 har han varit Distriktschef/Regionchef i Syd och har i bagaget en utbildning inom media- och kommunikationsvetenskap från Lunds Universitet.

Tobias är 40 år och har en son på 14 år. Han spenderar mer än gärna sin fritid på gymmet eller att köra motorcykel. Förutom att följa Formel 1 och Moto GP slaviskt så är han även intresserad av att upptäcka nya platser.

När vi frågar Tobias vad Ramirents ledord ”Smooth service with a smile” innebär för honom svarar han:

- För mig handlar maskinuthyrning om att alltid ge kunden bästa tänkbara service. Många konkurrenter har samma maskiner som oss men det som gör oss unika är att vi genom lagarbete, ordning på grejerna och ett leende på läpparna levererar varje gång.

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.