Tillbaka

Göteborg   2019-02-08 /

Stavdal i framkant tillsammans med NCC Infrastructure Sverige och BEAst

Stavdal har sedan 2017 ingått i ett testprojekt tillsammans med NCC Infrastructure Sverige och andra leverantörer i BEAst (Byggbranschens Elektroniska Affärsstandard). BEAst är en digitalisering av den administrativa hanteringen mellan kund och leverantör som bland annat innefattar fakturahantering, beställning och transporthantering.  Målet är att allt pappersarbete ska minskas drastiskt och att företag, kunder och leverantörer ska kunna kommunicera med varandra digitalt i en gemensam standard. Med hjälp av BEAst får alla inblandade en större och mer säker överblick på hur ett projekt egentligen ligger till.

BEAst står för ”Byggbranschens Elektroniska Affärsstandard” och har i dagsläget drygt 100 medlemmar. Det är ledande företag och organisationer från branschens olika delar som samverkar i ett nätverk för att utveckla branschens e-Affärer. Det gör BEAst till den naturliga mötesplatsen för allt som rör e-handel B2B, EDI, webblösningar och e-kommunikation i branschen.

Klicka här om du vill läsa mer om BEAst

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.