Tillbaka

Göteborg   2019-09-20 /

Mathias Freij blir ny regionchef i Göteborg

Vi kan nu presentera ytterligare en regionschef för den gemensamma organisationen, denna gången är det Mathias Freij, föredetta distriktschef för Stavdal i Göteborg  som ska leda regionen till framgång.

Mathias Freij påbörjade sin karriär inom maskinuthyrningsbranschen år 2006. Det tog sin start hos Tidermans, därefter Cramo och tillslut landade han som Distriktschef/ Regionchef på Stavdal. Nu blir det en resa hos Ramirent.

- Jag har varit med om integrationer tidigare och känner på mig att det här kommer bli riktigt bra. Vi behöver bara ha lite tålamod och förståelse för varandras kulturer för att kunna jobba tillsammans och lägga fokus på kunden.

Om Mathias själv får beskriva sin fritid skulle han säga att den innefattar träning med måtta samt fiske och jakt när tillfälle ges. Han har även ett stort sportintresse framför allt inom fotboll. Liverpool är laget som ligger extra varmt om hjärtat.

När vi frågor Mathias vad ”Smooth service with a smile” innebär för honom svarar han:

- Stavdals ledord ”Kompetent, Flexibel, fräscha maskiner och personlig” är i mångt och mycket detsamma som Ramirent. Smooth service with a smile innebär att jag alltid ska leverera det bästa mot kund och att jag gör det med en stolthet om att vi har de bästa maskinerna och kunskapen inom företaget. Det är detsamma som jag gör idag.

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.