Tillbaka

Göteborg   2019-12-05 /

Erik Bengtsson har utnämnts till Ramirentkoncernens VD

Ramirents Plc´s styrelse har utsett Erik Bengtsson till VD för Ramirent Plc, som träder i kraft den 1 januari 2020. Erik Bengtsson har sedan den 1 september 2018 varit VD för Ramirent AB samt ansvarig för Fleet & Sourcing på gruppnivå. Erik Bengtsson har stor erfarenhet inom uthyrningsbranschen och tidigare varit medlem i styrelsen för Ramirent från mars 2017 till augusti 2018. Erik har sedan 2005 även haft olika ledande befattningar inom uthyrningsbranschen. Erik Bengtsson blir också medlem i Loxam-gruppens verkställande utskott.

Fram tills en efterträdare utses kommer Erik Bengtsson fortsätta i sin nuvarande position parallellt med sin nya roll.

"Vi är glada att kunna tillkännage utnämningen av Erik till den nya rollen i Ramirents och Loxams ledningsgrupper. Erik Bengtsson är mycket erfaren och tillsammans med den duktiga ledningsgruppen för Ramirent och de kompetenta medarbetarna är jag övertygad om att Erik kommer fortsätta att utveckla Ramirent på sina marknader. Å Loxam-gruppens vägnar önskar jag Erik framgång i hans nya roll, säger Ramirents styrelseordförande Gérard Déprez.

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.