Nyheter

Följ Stavdal AB

Här listas samtliga nyheter rörande Stavdals verksamhet. Alla nyheter kategoriseras i vårt nyhetsarkiv och kan sorteras till höger.

Göteborg   2019-02-08 /

Stavdal i framkant tillsammans med NCC Infrastructure Sverige och BEAst

Stavdal har sedan 2017 ingått i ett testprojekt tillsammans med NCC Infrastructure Sverige och andra leverantörer i BEAst (Byggbranschens Elektroniska Affärsstandard). BEAst är en digitalisering av den administrativa hanteringen mellan kund och leverantör som bland annat innefattar fakturahantering, beställning och transporthantering.  Målet är att allt pappersarbete ska minskas drastiskt och att företag, kunder och leverantörer ska kunna kommunicera med varandra digitalt i en gemensam standard. Med hjälp av BEAst får alla inblandade en större och mer säker överblick på hur ett projekt egentligen ligger till.

Läs mer

Göteborg   2018-12-13 / Nyhet

Årets julklapp går till Vit Jul

När samhället stänger ned, när lamporna på fritidsgården släcks, när vaktmästaren låser porten till skolan och går på julledighet – då finns Vit Jul där. Och gör julen till barnens högtid.

Läs mer

Göteborg   2018-12-12 /

Kompressor utan buller och utsläpp

Läs mer

Göteborg   2018-10-19 /

Nu kan du göra en bokningsförfrågan direkt på webben.

Bokning av utbildningar har tidigare skett via telefon eller mailkontakt med Stavdals säljare.
Nu kan du göra en bokningsförfrågan direkt på Stavdals hemsida, på så sätt kan du enkelt se vilka utbildningstillfällen som finns i just din stad och skicka en förfrågan utifrån dina specifika önskemål.

Läs mer

Göteborg   2018-09-25 /

Stavdal expanderar - öppnar nytt i Göteborg

Stavdal fortsätter att expandera. I höst påbörjas bygget av en ny anläggning i Göteborg som, när den står klar i mars nästa år, ska avlasta det befintliga hyrcentret på Hisingen.
   - Det känns oerhört roligt att Göteborg har så bra förutsättningar för att fortsätta utvecklas. Med den nya anläggningen står vi fullt rustade för att ge en bra service till hela Göteborgsområdet, säger Mathias Freij, Distriktschef i Göteborg.

Läs mer

Göteborg   2018-06-26 /

Begränsad framkomlighet i Göteborg

I sommar kommer Götatunneln att enkelriktas och därmed kan våra leveranser av maskiner och liftar i Göteborgsområdet komma med en del förseningar. Detta är på grund av att framkomligheten förbi Kvarnberget genom Götatunneln i östlig riktning från Järntorget mot centralen kommer att vara begränsad från och med 25 juni och sex månader framåt.

 

Läs mer

Göteborg   2018-06-11 /

Kom och se matchen tillsammans med oss!

Måndag den 18 juni spelar Sverige sin första gruppspelsmatch, mot Sydkorea. Kom och se matchen tillsammans med oss! Det blir grillat, dryck, fika, uppsnack och en liten tävling: Rösta på matchens lirare! Du kan vinna en VM-boll.

Grillen är igång från klockan 13, matchen startar kl 14.

Läs mer

Göteborg   2018-05-14 /

Stavdal ersätter dieselkompressorer

Stavdal tar klivet ytterligare mot en grönare verksamhet, detta gör man genom att byta ut sina dieselkompressor till eldrivna kompressorer som bland annat besitter en lägre ljudnivå men även är det bästa miljövänliga valet.

Läs mer

Göteborg   2018-04-30 /

Invigning av Stavdal Helsingborg

Läs mer

Upp till toppen

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.