Nyheter

Följ Stavdal AB

Här listas samtliga nyheter rörande Stavdals verksamhet. Alla nyheter kategoriseras i vårt nyhetsarkiv och kan sorteras till höger.

Göteborg   2019-10-29 /

Lars Celsing är ny regionchef för Stockholm

Lars Celsing är nu den nya regionchefen för Stockholm. Sedan 2018 Operativchef på Stavdal. Lars har haft flera ledande befattningar inom olika serviceföretag sedan 1988, och dessförinnan en egen verksamhet inom bygg och fastighet.

Läs mer

Göteborg   2019-10-18 /

Anders Wikström blir regionchef i region syd

Anders Wikström har jobbat inom byggnära verksamhet sedan slutet av 80-talet, mycket med försäljning men även som VD på Gunnebo (områdesskydd) och på Grundfos (pumpar). Innan han kom till Ramirent i november 2015 var han på Polygon (Munters). På Ramirent har han jobbat som Regionchef i Väst, Sedan Syd & Väst, och nu blir det Syd.

Läs mer

Göteborg   2019-10-09 /

Anders Djupenström blir regionchef i region Nord

Anders Djupenström är gammal i gemet, men ung i sinnet. Han startade sin karriär inom branschen redan 1997 på NCC Maskin. Därefter blev det några år på Cramo innan han, 2004, började på Ramirent.
- Jag har gått den långa vägen i min arbetskarriär. Började som säljare vilket ledde till kundcenterchef, och sen till Hubb Chef, en vända på KAM och slutligen Regionchef. Det har varit en kul och framförallt lärorik resa.

Läs mer

Göteborg   2019-09-20 /

Mathias Freij blir ny regionchef i Göteborg

Vi kan nu presentera ytterligare en regionschef för den gemensamma organisationen, denna gången är det Mathias Freij, föredetta distriktschef för Stavdal i Göteborg  som ska leda regionen till framgång.

Läs mer

Göteborg   2019-09-19 /

Var sjunde inom byggbranschen skadar sig på handmaskiner varje år

Olyckor orsakade av vanliga handverktyg som spikpistoler och slipmaskiner, är bland de absolut vanligaste inom byggindustrin. 14 procent – eller var sjunde byggnadsarbetare - skadar sig på handmaskiner varje år. Det visar en enkät bland drygt 400 byggnadsarbetare, som Stavdal låtit göra med hjälp av Sverige Bygger. Ändå slarvas det en hel del med säkerheten, var femte person använder inte ordentliga skydd när de arbetar med just handmaskiner.  

Läs mer

Göteborg   2019-09-09 /

Tobias Håkansson blir ny regionchef för distrikt Öresund

Integrantionen mellan Stavdal och Ramirent är i full gång och i förra veckan fick man klart att det blir Tobias Håkansson, föredetta distriktschef för Stavdal syd som blir ny regionchef för det gemensamma distriktet Öresund.

Läs mer

Göteborg   2019-07-01 /

Stavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningen

Förvärvet mellan bolagen Stavdal AB och Ramirent Plc är nu slutfört. Förvärvet offentliggjordes den 8 april 2019. 

Läs mer

Göteborg   2019-05-15 /

Förlängt samarbetsavtal mellan Stavdal och NCC

NCC har valt att förlänga avtalet med Stavdal till och med den 31 december 2020. Detta är en förlängning av ett samarbete som inleddes redan 2009, vilket innebär att det till hösten firar 10 års jubileum. Under 2018 omfattade avtalet 120 mkr vilket gör det till Stavdal gruppens största kundavtal.

Läs mer

Upp till toppen

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.