Nyheter

Här listas samtliga nyheter rörande Stavdals verksamhet. Alla nyheter kategoriseras i vårt nyhetsarkiv och kan sorteras till höger.

Göteborg   2020-04-08 /

Korttidsarbete införs endast för få anställda

Ramirent Sverige har fortsatt högt tryck i stora delar av verksamheten och efterfrågan på erbjudna produkter och tjänster är stor, trots coronapandemin. Bolagets utbildningar för en säker arbetsplats, Ramirentskolan, har däremot fått ställas in sedan ett par veckor tillbaka. Därför beslutades idag att införa korttidsarbete för ett fåtal anställda som arbetar direkt med utbildningarna.

Läs mer

Göteborg   2020-03-30 /

Uttalande från VD Erik Bengtsson angående covid-19: ”Inget är viktigare än våra medarbetares och kunders säkerhet”

Coronavirusets spridning påverkar i stort sett alla branscher, även vår. På Ramirent, med verksamhet i nio länder i Europa, har flera beredskapsåtgärder vidtagits. Vi utgår från myndigheternas rekommendationer och direktiv i respektive verksamhetsland och följer utvecklingen väldigt noga. I Sverige håller vi öppet som vanligt, med anpassningar efter rådande läge.

Läs mer

Göteborg   2020-03-19 /

Ramirents åtgärder för att minska smittspridningen

Det är många som påverkas av Coronaviruset – så även vi på Ramirent.

Läs mer

Göteborg   2020-03-18 / Pressmeddelande

Ramirent lanserar Sveriges första rikstäckande liftspecialist

Idag lanseras Sveriges första rikstäckande liftspecialist – Stavdal Lift – som ett eget affärsområde under Ramirent. Totalt kommer man att erbjuda 5 800 liftar från ett 10-tal liftcenter runt om i landet. Stavdal Lift är ytterligare ett steg i Ramirents strävan att befästa sin position som marknadsledare inom maskinuthyrning i Sverige.

Läs mer

Göteborg   2019-12-05 /

Erik Bengtsson har utnämnts till Ramirentkoncernens VD

Ramirents Plc´s styrelse har utsett Erik Bengtsson till VD för Ramirent Plc, som träder i kraft den 1 januari 2020. Erik Bengtsson har sedan den 1 september 2018 varit VD för Ramirent AB samt ansvarig för Fleet & Sourcing på gruppnivå. Erik Bengtsson har stor erfarenhet inom uthyrningsbranschen och tidigare varit medlem i styrelsen för Ramirent från mars 2017 till augusti 2018. Erik har sedan 2005 även haft olika ledande befattningar inom uthyrningsbranschen. Erik Bengtsson blir också medlem i Loxam-gruppens verkställande utskott.

Läs mer

Göteborg   2019-11-26 /

Få byggarbetsplatser använder återvunnet material

8 av 10 som jobbar inom byggbranschen tycker att den egna arbetsplatsen är bra på att återvinna material. Men hela 60 procent tycker att man kunde bli ännu bättre. Framför allt är man inte inte så bra på att ta tillvara och använda återvunnet material i nya byggen. Det visar en undersökning bland drygt 400 byggnadsarbetare som Stavdal har låtit göra med hjälp av Sverige bygger.

Läs mer

Göteborg   2019-10-29 /

Lars Celsing är ny regionchef för Stockholm

Lars Celsing är nu den nya regionchefen för Stockholm. Sedan 2018 Operativchef på Stavdal. Lars har haft flera ledande befattningar inom olika serviceföretag sedan 1988, och dessförinnan en egen verksamhet inom bygg och fastighet.

Läs mer

Upp till toppen

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.