Nyheter

Följ Stavdal AB

Här listas samtliga nyheter rörande Stavdals verksamhet. Alla nyheter kategoriseras i vårt nyhetsarkiv och kan sorteras till höger.

Göteborg   2019-09-09 /

Tobias Håkansson blir ny regionchef för distrikt Öresund

Integrantionen mellan Stavdal och Ramirent är i full gång och i förra veckan fick man klart att det blir Tobias Håkansson, föredetta distriktschef för Stavdal syd som blir ny regionchef för det gemensamma distriktet Öresund.

Läs mer

Göteborg   2019-07-01 /

Stavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningen

Förvärvet mellan bolagen Stavdal AB och Ramirent Plc är nu slutfört. Förvärvet offentliggjordes den 8 april 2019. 

Läs mer

Göteborg   2019-05-15 /

Förlängt samarbetsavtal mellan Stavdal och NCC

NCC har valt att förlänga avtalet med Stavdal till och med den 31 december 2020. Detta är en förlängning av ett samarbete som inleddes redan 2009, vilket innebär att det till hösten firar 10 års jubileum. Under 2018 omfattade avtalet 120 mkr vilket gör det till Stavdal gruppens största kundavtal.

Läs mer

Göteborg   2019-04-25 /

Stavdal satsar på miljövänlig elförbrukning och eldrivna liftar

Idag släpper Stavdal sin hållbarhetsrapport för 2018. Den visar bland annat att företaget satsar på att öka andelen miljövänlig elförbrukning i deras lokaler och eldrivna liftar i det framtida hållbarhetsarbetet.

Läs mer

Göteborg   2019-04-08 / Pressmeddelande

Stavdal går ihop med Ramirent

Stavdal AB går samman med Ramirent Plc och bildar den största aktören på den svenska uthyrningsmarknaden.

Läs mer

Göteborg   2019-03-31 /

MagLev 1 – en flygande start på dagen!

Nu kan Stavdal erbjuda dig det absolut senaste inom lift-teknik - MagLev 1! En unik magnetdriven* svävande lift! 

Läs mer

Göteborg   2019-02-08 /

Stavdal i framkant tillsammans med NCC Infrastructure Sverige och BEAst

Stavdal har sedan 2017 ingått i ett testprojekt tillsammans med NCC Infrastructure Sverige och andra leverantörer i BEAst (Byggbranschens Elektroniska Affärsstandard). BEAst är en digitalisering av den administrativa hanteringen mellan kund och leverantör som bland annat innefattar fakturahantering, beställning och transporthantering.  Målet är att allt pappersarbete ska minskas drastiskt och att företag, kunder och leverantörer ska kunna kommunicera med varandra digitalt i en gemensam standard. Med hjälp av BEAst får alla inblandade en större och mer säker överblick på hur ett projekt egentligen ligger till.

Läs mer

Upp till toppen

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.