Stavdal är ett av norra Europas ledande maskinuthyrare inom bygg och anläggning, industri samt evenemang.

Den positionen har vi inte fått för att vi har de största maskinerna, utan för att vi har de bästa medarbetarna. Vill du bli en av oss?

01

Att jobba hos Stavdal

Stavdal är en nytänkande koncern med en utav marknadens modernaste maskinparker. Tillsammans skapar vi en fantastisk arbetsplats och ger våra kunder personlig service med den rätta kompetensen för att tillgodose deras behov. Vi värnar om den familjära och glada stämningen Stavdal har, då det visar sig i vår kontakt med kunderna. För oss är ingenting omöjligt och vi hjälper våra kunder att hitta rätt, det är det vi kallar Människor, Maskiner, Möjligheter.

En förutsättning för att Stavdals verksamhet ska bedrivas på ett effektivt sätt är att vi både medarbetare, chefer och företagsledning visar varandra ömsesidig respekt, lojalitet och förtroende. Stavdal har en grundsyn om människors lika värde. Ingen individ, varken medarbetare eller chef ska känna sig diskriminerad, kränkt, trakasserad eller illa till mods på arbetsplatsen. Du förväntas behandla dina medarbetare och chefer med respekt och alltid vara professionell såväl mot kunder som mot kollegor.

Vi på Stavdal tycker att kompetensutveckling för våra medarbetare är en viktig del i verksamheten. Anställdas kompetens måste ständigt utvecklas för att möta kundernas ändrade och ökade krav. Kompetensutveckling med verksamhetens behov och föränderlighet som utgångspunkt är en viktig förutsättning för flexibilitet och konkurrenskraft.

02

Förmåner

Stavdal har kollektivavtal med Teknikföretagen. Förutom pension, olika försäkringar och kompetensutveckling som finns reglerat i kollektivavtalet kan vi även erbjuda våra anställda förmåner som friskvårdsbidrag samt att alla anställda är bonusberättigade, där vi alla arbetar mot samma mål.

Åldersfördelning

Stavdal erbjuder

  • Friskvårdsbidrag
  • Alla anställda är bonusberättigade
  • Utvecklingsmöjligheter
03

Möt våra medarbetare

Joel Lindell
Verkstadsansvarig
"Att varje dag få möjlighet att hjälpa kunderna, det inspirerar mig. Dessutom är det en god gemenskap; vi har otroligt roligt tillsammans på verkstaden. Det en verkligen störtskön arbetsmiljö här."
Nabil Bayoumi
Fallskyddsmontör
"Mitt arbete som fallskyddsmontör innebär att ingen arbetsdag är den andra lik. Den rika variationen samt den personliga utmaning det innebär att arbeta på hög höjd driver mig framåt. Stavdal ger mig möjligheter att utvecklas!"
Jonas wilander
Returmottagare
Som returmottagare är jag spindeln i nätet på många sätt. Jag och mina kollegor får ofta sätta våra problemlösartalanger på prov. Det är både stimulerande och utvecklande, och det får mig att trivas.
Åsa Frodelius
Innesäljare
"Här på Stavdal är tempot högt och man har fria tyglar. Det passar mig! Dessutom är mina arbetsdagar varierande i och med att jag jobbar både med sälj och administrerar utbildningar. Och mitt intresse för maskiner gör allt så mycket roligare!"
04

Vision & affärsidé

Affärsidé

Stavdal hyr ut maskiner och övrig utrustning samt erbjuder tjänster till kunder inom bygg och anläggning, industri och evenemang - allt med hög kvalité och servicegrad.

Vision

2019 skall Stavdal vara Sveriges mes kompetenta och serviceinriktade maskinuthyrare inom bygg och anläggning, industri samt evenemang.

Stavdal skall vara känt för att leva upp till sina ledord och för sin exceptionella service och kompetens.

05

Rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess skiljer sig ofta från roll till roll, men det här kan du förvänta dig när du söker en utannonserad tjänst hos Stavdal:

Vi säkerställer rätt person på rätt plats genom kompetensbaserad rekrytering. Det innebär en analys av personliga egenskaper tillsammans med arbetslivserfarenhet och utbildning för att skapa bästa möjliga matchning mot det behov vi har för tillfället. Vi kan därför komma att be dig att genomföra ett personlighetstest.

När det är dags för intervju kommer du att träffa den chef hos oss som har tjänsten utannonserad. Hur lång tid det tar att få återkoppling efter intervjun beror lite på hur rekryteringsprocessen ser ut, men personen du träffar ger dig normalt information om vad du kan förvänta dig.

06

Lediga tjänster

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.