För kunder

 

ÖNSKAS EN FAKTURAKOPIA? 
Maila fakturanummer och kundnummer till .(JavaScript must be enabled to view this email address) eller ring reskontragruppen på telefonnummer: 031-793 09 10


FÖRETAGSUPPGIFTER.
På sidan företagsuppgifter hittar du alla bolagen inom Stavdalkoncernen.

 


FRÅGOR OCH SVAR

Vad händer med Stavdal?
Stavdal blir en del av Ramirent men finns kvar och fokuserar på liftverksamheten. Vi blir Sveriges främsta liftexpert med det största och mest kompletta utbudet av liftar med tillhörande tjänster. Byggmaskiner och övriga tjänster flyttar över i Ramirent. Tillsammans med Ramirent blir Stavdal Sveriges största och mest kompletta uthyrningsföretag med kundcenter på 80 platser i Sverige.

Vad kommer skillnaden att vara för mig som kund?
Vi är övertygade om att du kommer att uppleva att vi blir ännu bättre tillsammans. Samgåendet syftar till att skapa bättre förutsättningar för att ge dig smidiga och kostnadseffektiva hyrlösningar. Förutom det stora utbudet av byggutrustning riggar vi vår organisation så att du som kund ska känna att du har tillgång till rätt kompetens vid rätt tillfälle. Våra säljare och projektledare kan tillsammans med ett stort antal teknikspecialister projektera och föreslå bästa lösningen inom områden som bygg-el & värme, lift, ställning, fallskydd, trafikavstängning med mera.

Vad gäller för mig som idag hyr mina liftar hos Ramirent?
Arbetet med att slå samman de båda bolagen pågår och som en del av det arbetet flyttas hela Ramirents sortiment av liftar över i Stavdals verksamhet. Det innebär innebär vissa förändringar för dig som är liftkund hos Ramirent.

  • Du som är kund hos Ramirent behöver även skapa ett kundnummer hos Stavdal. Det gör du genom att fylla i Stavdals digitala kontoansökan
  • Liftar som hyrs från och med den 1 februari 2020 kommer faktureras från Ramirent ABs helägda dotterbolag Stavdal AB med organisationsnummer 556607-2137
  • Du som har samlingsfaktura kommer få en separat faktura för liftar

Förändringen är en del i arbetet med att skapa ett ännu starkare erbjudande till dig som kund med en samlad liftflotta om 5700 maskiner och en rikstäckande supportorganisation med kompetens i världsklass.

Vad händer med mitt nuvarande kontrakt och ramavtal?
Ingenting. Nuvarande prislista gäller och ingångna avtal gäller hela avtalstiden. Vid förändringar kommer vi att informera berörda kunder i god tid. På längre sikt så eftersträvar vi att ge så konkurrenskraftiga priser som möjligt kopplat till affärsvolym. 

Vad händer med mina kontaktpersoner?
Vi strävar efter du ska kunna ha samma kontaktperson som du har haft tidigare. Skulle din kontaktperson byta tjänst kommer vi alltid se till att du har en kontaktperson hos oss på Ramirent Stavdal. Du hittar som tidigare kontaktuppgifter på våra hemsidor ramirent.se och stavdal.se . Saknar du kontaktperson är du välkommen att du kontakta oss, så hjälper vi dig.

Kommer kund- eller hyrcenter att läggas ned?
Vi kommer att fortsätta finnas kvar på samtliga orter. Verksamheten kan däremot i undantagsfall komma att flytta till de lokaler som är bäst lämpade för vårt gemensamma erbjudande av byggutrustning, liftar och tillhörande tjänster.

 

Fler frågor och svar hittar du på www.ramirentstavdal.se

 

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.