Om Stavdal Kran

Stavdal Kran ägs av Stavdal AB och Arcomet och är idag en av marknadens senaste tillskott av kranuthyrning.

Tillsammans med Arcomet´s långa erfarenhet kan vi erbjuda en hög kompetens och en moderna hyresflotta. I vårt utbud hittar du självresande kranar med maxlast upp till 6000 kg och räckvidd upp till 47 m och tornkranar med maxlast upp till 16 000 kg och räckvidd upp till 75 m.

Utöver våra kranar erbjuder vi självklart ett stort utbud av tillbehör som tex. färdiga lyftpaket till respektive kranmodell. Är ni i behov av utbildning i tex säkra lyft kan vi erbjuda det på erat projekt eller i någon av våra fräscha utbildningslokaler.

Våra tekniker har hög kompetens och vi utbildar oss fortlöpande för att erbjuda er den bästa servicen, att jobba säkert t e x genom riskbedömningar & arbetsberedningar. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa service inom kranuthyrning så att du som kund ska känna dig trygg genom hela affären.


VÅRT UTBUD AV KRANAR

Tornkranar

Vi erbjuder nya tornkranar från Potain som klarar upp till 16 tons kapacitet och 75m räckvidd. Vi lägger stor vikt på miljö & arbetsmiljö så våra tornkranar är b l a utrustade med tex AC, defroster, solgardiner och ergonomiska stolar som standar.

Samtliga tornkranar är utrustade med frekvensstyrning för minskad elförbrukning och högsta effektivitet i körningen. Radiostyrning med våg, utligg och vindmätare är andra funktioner som uppskattas av förarna. Nya typer av strålkastare med LED teknik ger både mindre strömförbrukning och en bättre och säkrare arbetsmiljö.

 

Självresande kranar

Vår breda och moderna flotta av självresande kranar (även kallad semimobil kran) består förnärvarande av hela 7st olika modeller av kranar, allt för att på bästa sätt kunna erbjuda er en så kostnadseffektiv och säker lösning som möjligt i ert projekt. Vi erbjuder allt från små smidiga kranar med teleskopisk arm för trånga och krävande utrymmen till större kranar med kapacitet på 6 ton och räckvidder upp till 47m.

Samtliga av våra självresande kranar är utrustade med frekvensstyrning för minskad elförbrukning och högsta effektivitet i körningen. Radiostyrning med våg, utligg och vindmätare är andra funktioner som uppskattas av förarna. Nya typer av strålkastare med LED teknik ger både mindre strömförbrukning och en bättre och säkrare arbetsmiljö.

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.