Tillbaka
Följ Stavdal AB

Göteborg   2017-05-09 / Nyhet

Nytt hyrcenter i Kungsängen

Efter många månader av hårt slit är det äntligen dags att inviga vårat senaste tillskott i Stavdalsfamiljen, hyrcentret Kungsängen!

Torsdagen den 18 och fredagen den 19 maj är du varmt välkommen till Mätarvägen 7 i Kungsängen för att fira detta med pompa och ståt! För att stämmningen ska bli lite extra festlig bjuder vi såklart på lunch som finns uppdukat mellan kl 10.30 - 14.00.

Förutom att ni får er en titt på vårt nya fina hyrcenter kommer Hilti att vara där för att visa senaste nytt inom byggmaskiner. Stavdal lottar också ut platser till Hiltis dammutbildning.  Om man känner sig på tävligshumör finns det även chans att få racea runt på Ramuddens segwaybana eller varför inte ta er en titt på Micke Gullqvists Pro Mod Dragracingbil?

Oavsett om du är på tävlingshumör eller inte rustar vi upp för två grymma  dagar ute i Kungsängen och vi hoppas på att få se dig där.

Datum: 18-19 maj 2017
Plats: Mätarvägen 7, 196 37 Kungsängen
Tid: från kl. 10.30

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.