Nyheter

Följ Stavdal AB

Här listas samtliga nyheter rörande Stavdals verksamhet. Alla nyheter kategoriseras i vårt nyhetsarkiv och kan sorteras till höger.

Göteborg   2018-04-26 / Pressmeddelande

Nicklas Häggström ny distriktchef på Stavdal

För Nicklas Häggström var det inte svårt att tacka ja till tjänsten som ny distriktschef för Stavdals Stockholm- och Uppsaladistrikt. En tjänst han tillträdde för drygt en månad sedan.

- Det finns ett enormt engagemang inom Stavdal att hela tiden utvecklas, förbättra och sätta kunden i centrum. Drivet finns hos både medarbetarna och i ledningen. Det attraherar mig, konstaterar han.

Läs mer

Göteborg   2018-04-12 / Pressmeddelande

Stavdal - ett hållbarhetsarbete som gett resultat

Nu släpper maskinuthyrningsföretaget Stavdal sin Hållbarhetsrapport. Den visar på insatser inom framför allt miljö-, mångfald, och jämställdhetsarbetet – områden som varit prioriterade inom företaget de senaste åren och gör att Stavdal ligger i framkant inom framför allt miljöområdet.

Läs mer

Göteborg   2018-03-15 /

Nöjd-Kund Index 2017

Vi har under vintern genomfört vår årliga kundundersökning och vi kan med glädje säga att det ser väldigt bra ut även 2017. Stavdal har ett NKI (Nöjd-Kund Index) på 81 och ett NPS (Net Promoter Score) på 60 vilket indikerar nöjda och lojala kunder.

Läs mer

Göteborg   2018-03-14 /

Nya teleskopbomsliftar till Stavdal

Stavdal kommer under mars månad få in Genies nya teleskopbomslift Genie SX135 XC.

Läs mer

Göteborg   2018-03-09 /

Stavdal fortsätter att vara Vänföretag för att stödja Barncancerfonden.

Barn är något som ligger oss alla nära hjärtat, därför är det en självklarhet för oss på Stavdal att vara en del av Barncancerfonden även i år säger Maria Ågerup, kommunikationsansvarig på Stavdal.

Läs mer

Göteborg   2018-02-21 /

Ny hyrcenteransvarig i Sätra, Stockholm

Jimmy olsson har jobbat som uthyrare på Stavals hyrcenter i Sätra i tre år, nu tar han klivet och blir hyrcenteransvarig.
- Tanken var att det var dags att hitta på något annat, jag hade en annan tjänst inom Stavdal på gång men det kändes rätt att ta över då Anders inte ville lämna över till vem som helst.

Läs mer

Göteborg   2018-01-17 /

Uthyrarna har problemlösning i fokus

Vad gör man  egentligen om man jobbar som uthyrare på Stavdal? Ni ska nu få följa med vår uthyrare Kalle en typisk dag på jobbet.

Läs mer

Göteborg   2017-10-19 /

Stavdal rekryterar toppchef från Cramo

Lars Celsing blir ny operativ chef på maskinuthyrningsföretaget Stavdal och tar därmed över ansvaret för att leda det operativa arbetet från Vd Mikael Olsson, som kommer att fokusera helt på den strategiska utvecklingen av företaget. Lars Celsing kommer närmast från Cramo där han suttit i ledningen som regionchef i nio år.
 

Läs mer

Upp till toppen

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.