Nyheter

Följ Stavdal AB

Här listas samtliga nyheter rörande Stavdals verksamhet. Alla nyheter kategoriseras i vårt nyhetsarkiv och kan sorteras till höger.

Göteborg   2018-01-17 /

Uthyrarna har problemlösning i fokus

Vad gör man  egentligen om man jobbar som uthyrare på Stavdal? Ni ska nu få följa med vår uthyrare Kalle en typisk dag på jobbet.

Läs mer

Göteborg   2017-10-19 /

Stavdal rekryterar toppchef från Cramo

Lars Celsing blir ny operativ chef på maskinuthyrningsföretaget Stavdal och tar därmed över ansvaret för att leda det operativa arbetet från Vd Mikael Olsson, som kommer att fokusera helt på den strategiska utvecklingen av företaget. Lars Celsing kommer närmast från Cramo där han suttit i ledningen som regionchef i nio år.
 

Läs mer

Göteborg   2017-10-16 /

Stjärnor på Hovet för en dag

Den årliga hockeymatchen i samarbete med Djurgården Hockey och våra fantastiska stockholmskunder gick av stapeln den 12/10. En eftermiddag som innehöll allt från intern information och hockey, till mycket skratt och härligt sällskap. 

Läs mer

Göteborg   2017-09-19 / Pressmeddelande

Helena Backman ny HR-chef på Stavdal

Helena Backman har anställts som ny HR-chef och en ny HR-avdelning har bildats på maskinuthyrningsföretaget Stavdal. Helena kommer bland annat att fokusera på företagets arbete inom employer branding – något som har blivit allt viktigare i takt med att företaget växer kraftigt.
– Det är spännande att arbeta med ett bolag som utvecklas så mycket som Stavdal gör, säger Helena Backman.

Läs mer

Göteborg   2017-08-17 /

Stavdal fortsätter expandera - öppnar nytt i Helsingborg

Stavdal fortsätter att expandera. I februari öppnar man sitt nya projektcenter i Helsingborg. Det blir Stavdals 16:e anläggning och det fjärde som kommer att erbjuda hela utbudet av hyrmaskiner.

 

Läs mer

Göteborg   2017-06-20 / Pressmeddelande

Ny distriktsansvarig på Stavdal Kran

Richard Eriksson lämnar jobbet som produktchef på Ramirent och blir ansvarig för Stavdals kranverksamhet med start den 31 juli.

Läs mer

Göteborg   2017-06-09 / Pressmeddelande

Stavdal lyfter konstnärer i gigantiskt konstprojekt

I sommar levererar Stavdal liftar till ett stort konstprojekt i Värmland – street art-festivalen Artscape, som pågår mellan 24 juli och 18 augusti. För att 33 väggmålningar ska kunna skapas på lika många husväggar i 10 kommuner krävs både bomliftar och höga saxliftar, vilket Stavdal hjälper till med. 

Läs mer

Göteborg   2017-05-09 / Nyhet

Nytt hyrcenter i Kungsängen

Efter många månader av hårt slit är det äntligen dags att inviga vårat senaste tillskott i Stavdalsfamiljen, hyrcentret Kungsängen!

Läs mer

Göteborg   2017-03-27 / Nyhet

Utökning i liftflottan - Billiftar

I vår ständiga strävan att utöka och föryngra vår liftpark, har vi glädjen att berätta att vi investerat i 12 st nya billiftar, Palfinger P210B och P260B.

Läs mer

Göteborg   2017-03-12 / Nyhet

Stavdal registrerar i ID06 Kompetensdatabas

För att underlätta för både företag och medarbetare har ID06 utvecklat en kompetensdatabas för hantering av utbildningsbevis. Här kan nu alla utbildningsbevis och behörigheter samlas och ge en bättre överblick över giltiga bevis på arbetsplatsen, så att rätt utbildningsbehörighet finns för arbetssysslan.

Läs mer

Upp till toppen

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.