Nyheter

Följ Stavdal AB

Här listas samtliga nyheter rörande Stavdals verksamhet. Alla nyheter kategoriseras i vårt nyhetsarkiv och kan sorteras till höger.

Göteborg   2017-06-20 / Pressmeddelande

Ny distriktsansvarig på Stavdal Kran

Richard Eriksson lämnar jobbet som produktchef på Ramirent och blir ansvarig för Stavdals kranverksamhet med start den 31 juli.

Läs mer

Göteborg   2017-06-09 / Pressmeddelande

Stavdal lyfter konstnärer i gigantiskt konstprojekt

I sommar levererar Stavdal liftar till ett stort konstprojekt i Värmland – street art-festivalen Artscape, som pågår mellan 24 juli och 18 augusti. För att 33 väggmålningar ska kunna skapas på lika många husväggar i 10 kommuner krävs både bomliftar och höga saxliftar, vilket Stavdal hjälper till med. 

Läs mer

Göteborg   2017-05-09 / Nyhet

Nytt hyrcenter i Kungsängen

Efter många månader av hårt slit är det äntligen dags att inviga vårat senaste tillskott i Stavdalsfamiljen, hyrcentret Kungsängen!

Läs mer

Göteborg   2017-03-27 / Nyhet

Utökning i liftflottan - Billiftar

I vår ständiga strävan att utöka och föryngra vår liftpark, har vi glädjen att berätta att vi investerat i 12 st nya billiftar, Palfinger P210B och P260B.

Läs mer

Göteborg   2017-03-12 / Nyhet

Stavdal registrerar i ID06 Kompetensdatabas

För att underlätta för både företag och medarbetare har ID06 utvecklat en kompetensdatabas för hantering av utbildningsbevis. Här kan nu alla utbildningsbevis och behörigheter samlas och ge en bättre överblick över giltiga bevis på arbetsplatsen, så att rätt utbildningsbehörighet finns för arbetssysslan.

Läs mer

Göteborg   2016-12-01 / Nyhet

Vi kämpar för livet!

Stavdal stödjer Barncancerfonden som gör enorm skillnad för ett stort antal små och stora människor varje dag.

Läs mer

Göteborg   2016-09-20 / Pressmeddelande

Stavdal bygger nytt hyrcenter i attraktiva Kungsängen

​I slutet av januari öppnar Stavdal ett nytt hyrcenter i Kungsängen, Stockholm. Det blir ett av Stavdals största och kommer att inhysa bodar och hissar.
– Efterfrågan på våra tjänster har ökat stort och vi har vuxit ur vår befintliga lokal i Lunda, berättar Peter Melin, projektansvarig för Stavdals nya center.
Det nya hyrcentret blir Stavdals 19:e i Sverige.

Läs mer

Göteborg   2016-09-02 /

Fortsättningen på ett väl fungerande samarbete

Stavdal har investerat i 71 st nya Genieliftar!

Läs mer

Göteborg   2016-08-31 /

Bodar på Nordstan

På uppdrag av Eklandia Fastighets AB genomför NCC en omfattande renovering och ombyggnation av shoppingcentret Nordstan, i Göteborg.

Läs mer

Göteborg   2016-08-19 / Pressmeddelande

Stavdal lyser upp Midnattsloppet

För tredje året i rad samarbetar Stavdal med Midnattsloppet i Göteborg och Malmö. Företaget levererar maskiner, belysning och elen till eventen.
– Eventet bygger på ljus, mörker och kontrasterna mellan dessa och det hade inte fungerat utan el, berättar Lars Eriksson, projektledare på Midnattsloppet. På lördag är det dags för eventet i Göteborg.

Läs mer

Upp till toppen

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.